برای دریافت هر خدمتی

اول قیمت بگیرید!

بازار خدمات سنجاق

آیا روغن نارگیل برای پوست صورت مفید است؟

تاریخ انتشار :‌ چهارشنبه ۸ آبان ۱۳۹۸ - دسته بندی : زنده تر
آیا روغن نارگیل برای پوست صورت مفید است؟

آیا روغن نارگیل برای پوست مفید است؟

آیا روغن نارگیل برای پوست مفید است؟ در سالهای اخیر روغن نارگیل به عنوان معجزه ای برای پوست مورد تحسین واقع شده است. چه برای پوست های خشک و چه برای پوست های نرم، اگر جوش مزاحمی روی صورتتان باشد که از بین نمی رود، یا اگر از آن به عنوان نرم کننده ای برای دوش گرفتن تان استفاده کنید، در هر صورت جادوی خود را می کند. ویتامین هایی نیز در روغن نارگیل وجود دارد که نمیتوان وجود آنها را انکار کرد. پر از ویتامین E ، پروتئین، اسیدهای لوریک، کارپیک و کاپریلیک است. اما اخیرا سودمندی روغن نارگیل روی پوست زیر سوال رفته و بسیاری از خود سوال کردند که این محصول حتی ممکن است به پوست آسیب نیز برساند.

روغن نارگیل چیست؟

روغن نارگیل نوعی چربی است که به دلیل خواص مفید آن برای سلامتی، مورد تمجید قرار می گیرد. روغن نارگیل بسیار اشباع است که به طور سنتی از نارگیل خام، یا از هسته نارگیل پخته استخراج می‌شود. طبق گفته خط سلامتی، روغن نارگیل دارای خواص ضد التهابی برای پوست نیست، اما به کم کردن میزان چربی LDL و بهبود وضعیت مغز کمک می کند. دکتر شری مارکبین متخصص پوست شهر نیویورک گفته است: "روغن نارگیل، روغنی خوراکی است که از هسته یا گوشته نارگیل استخراج می شود. چربی 99 درصدی آن عمدتا از چربی های اشباع شده مانند لوریک اسید ساخته شده است".

چه نوع روغن نارگیل باید استفاده کنم؟

همیشه باید قبل از استفاده از محصول در روتین مراقبت از پوست خود، پشت آن را به خوبی مطالعه کنید. وقتی صحبت از روغن نارگیل می شود، شما که روغن دارای مواد افزودنی نمیخواهید.

آیا روغن نارگیل برای پوست مناسب است؟

کوتاه بگویم، بله. روغن نارگیل پروتئین هایی دارد که برای پوست های مختلف مناسب است.

میتواند میکروارگانیسم های خطرناک را از بین ببرد...

اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل، خواص ضد میکروبی دارند که به محافظت از آنها در برابر میکروارگانیسم های خطرناک کمک می کند. این موضوع میتواند به سلامت پوست کمک کند چون بسیاری از عفونت های پوستی، از جمله آکنه و سلولیت ناشی از باکتر ها و قارچ ها هستند. استفاده از روغن نارگیل به طور مستقیم روی پوست میتواند از رشد این میکروارگانیسم ها جلوگیری کند.

میتواند التهاب را کم کند...

روغن نارگیل به دلیل داشتن مقادیر لوریک اسید در خود، ضد التهاب است و میتواند به درمان پسوریازیس و اگزما کمک کند.

چگونه میتوانم از روغن نارگیل روی پوستم استفاده کنم؟

راه های مختلفی برای استفاده از روغن نارگیل وجود دارد: مرهم لب، نرم کننده پوست، ماسک مو، آبدهی ناخن، مرطوب کنندگی بدن، شستشوی دهان و پاک کنندگی پوست. در زیر میتوانید استفاده های مختلفی که میتوانید از آن بکنید را مطالعه کنید.

به عنوان مرطوب کننده...

دکتر ناتاشا کوک، متخصص پوست گفته است:"روغن نارگیل محصولی فوق العاده برای مراقبت از پوست است و مرطوب کننده ای عالی است. روغن نارگیل، شامل زنجیره ای از تری گلیسرید ها و اسیدهای چرب است. تری گلیسریدها به لیپیدهایی که در لایه خارجی روپوست وجود دارند کمک می کنند. در روغن طبیعی پوست، اسیدهای چرب شناورند که به عنوان بخشی از دیوار مانع عمل می کنند."

او ادامه می دهد:"بنابراین (هنگام استفاده از روغن نارگیل) در واقع شما در حال اضافه کردن اسیدهای چرب به پوست خود هستید. به همین دلیل است که برای مرطوب کنندگی بسیار مناسب است."

تحقیقات سال 2008 نشان داده که روغن نارگیل می تواند درماتیت آتوپیک که شرایطی است که در آن پوست التهابی است و خارش دارد را با خواص مرطوب کنندگیش بهبود می بخشد.

به عنوان پاک کننده آرایش...

دکتر آپرانا سنتانام متخصص پوست اعتقاد دارد که استفاده از روغن نارگیل به عنوان پاک کننده آرایشی بسیار ایمن است. تنها هشدار این است که حتما پس از آن صورت خود را با دستمالی خشک پاک کنید تا هر گونه روغن را از روی آن پاک کنید. او می گوید:"با یک تمیز کننده ملایم صورت خود را بشویید و پس از آن از یک مرطوب کننده پوست مناسب استفاده کنید."

به عنوان ماسک مو...

تحقیقات منتشر شده در مجله علمی زیبایی نشان می‌دهند که استفاده از روغن نارگیل برای مو میتواند به کاهش شکنندگی مو کمک کند. تحقیقات بعدی نشان دادند که روغن نارگیل بهتر از محصولات دیگر به کیسه های مو نفوذ می کند. راس چارلز صاحب آرایشگاه راس چارلز می گوید: "روغن های مخصوص مو- خصوصا روغن نارگیل- تمایل دارند به هر سوراخ کوچکی در سر نفوذ کنند و مشکلات را به صورت سریع حل می کند. مو تشنه است و به نوشیدنی نیاز دارد [اما] روغن و آب با یکدیگر مخلوط نمی شوند."

او اضافه می کند:"در واقع روغن آب را دفع می کند و یا آن را از مو بیرون می کشد و از ورود آن به مو جلوگیری می کند. "

به عنوان روغن حمام...

استفاده از روغن نارگیل در حمام، فواید مشابهی با استفاده از آن روی پوست دارد. تاثیر ضد التهابی و مرطوب کنندگی آن باعث می شود برای استفاده در حمام بسیار مناسب باشد. روغن نارگیل را به آب گرمی که می خواهید با آن حمام کنید اضافه کنید، این روغن از تبخیر شدن آب و خشک کردن پوست تان جلوگیری می کند. زمانی که خارج شدید، روغن اضافی آن را به پوست خود بمالید. نیازی به مرطوب کننده دیگر نیست.

برای درمان آکنه...

از آنجا که آکنه یک شرط التهابی است، روغن نارگیل می‌ تواند برای کمک به مبارزه با آن به کار رود. لوریک اسید زنجیره ای متوسط از اسیدهای چرب است و خواص آنتی باکتریال و ضد التهابی دارد- که هر دوی آنها در جنگ با جوش ها سلاح های قدرتمندی هستند.

دلیلی وجود دارد که لوریک اسید موجود در روغن نارگیل در درمان آکنه مناسب است، اما بیشتر مطالعات نشان داده اند که استفاده از خود لوریک اسید به طور خالص، دقیقا برعکس روغن نارگیل عمل می‌کند. با توجه به پتانسیل بالای آن برای مسدود سازی منافذ، توصیه می شود که از روغن نارگیل برای درمان جوش استفاده نکنید، اما می توانی از آن به عنوان یک پاک کننده طبیعی استفاده کنید.

این مقاله ترجمه ای است از: Is Coconut Oil Good For Your Skin?
عکس:‌ Meg B. on Unsplash

سنجاق بازار آنلاین خدمات است. کافی است سفارش خود را ثبت کنید تا چند پیشنهاد قیمت از متخصصین دریافت کنید.
سنجاق: بازار آنلاین خدمات